Gündem
28 Ara 2013 15:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:50

AKP'den medyaya pankartlı gönderme!

Başbakan'ın konuşma yapacağı Manisa Cumhuriyet Meydanı'na asılan ve bazı gazeteleri hedef alan afiş dikkat çekti.

Manisa'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Ak Parti Gençlik Kolları tarafından, Başbakan'ın konuşma yapacağı Manisa Cumhuriyet Meydanı'na asılan ve bazı gazeteleri hedef alan afiş dikkat çekti.
 
Başbakan Recep Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün saat 13.30’da konuşma yapacağı Manisa Valiliği’nin önündeki Cumhuriyet Meydanı gece partililerce süslendi.
 
Meydanda bulunan Konak İş Hanı’na Ak Partiİl Başkanlığı ve Ak Parti Gençlik Kolları’nın koyduğu pankartlarda bazı gazetelere gönderme yapıldı.
 
Pankartta yazılan, “ Zaman bir taraflarda pusu kuranlara bugün seni yedirmeme zamanı” sloganında hükümete son operasyon sonrasında eleştiriler yapan Zaman, Taraf ve Bugün gazatelerinin logoları kullanıldı.
 
 Manisa İl Başkanlığı’nın astığı diğer pankartlarda da, “Kefeninle çıktığın bu kutlu yolda kefenin bir parçası olmaya geldik”, “Bizim Başbakan'a olan sevgimiz Anayasa'nın ilk üç maddesi gibidir. 1- Değişmez, 2- Değiştirilemez, 3- Değiştirilmesi teklif dahi edilemez” gibi sloganlar yer aldı.