Polemik & Kulis
25 Eki 2018 16:30 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:56

AKP'de Gökçek krizi; Hayati Yazıcı'ya sert sözler: 'Sabrımı taşırma vallahi tozunu atarım'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Melih Gökçek'in MHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterileceği iddiasını yorumlayan Yazıcı, "Benim gündemimde böyle bir konu yok. Bu konularda biraz mesafeliyim. Onun için görüş bildirmeyeceğim" dedi.

Hayati Yazıcı, sözlerine şöyle devam etti:

"- Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı, görevini bırakması istendi. Gökçek'in görevden alınması iş olsun diye istenmedi. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım."

Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı iken, 2017 yılında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile görevden alınmıştı.

MELİH GÖKÇEK'TEN AKP GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA: AÇIKLAMAZSAN NAMERTSİN

Melih Gökçek, Hayati yazısının kendisiyle ilgili "Gökçek'in görevden alınması iş olsun diye istenmedi" sözlerine çok ağır yanıt verdi. Sosyal medya hesabından AKP Genel Başkanı Hayati Yazıcı'ya, "Açıklamazsan namertsin" diyen Melih Gökçek, "Sabrımız taşırma vallahi tozunu atarım" dedi.