Polemik & Kulis
01 Şub 2014 18:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

AKP-Cemaat kavgası twitter'da doruğa çıktı! "Bana DM'den yürüdü" kavgası!

AKP'ye yakınlığıyla bilinen yazarlardan Cemile Bayraktar'la Today's Zaman yazarı Mahir Zeynalov arasındaki Twitter krizi sosyal medyayı salladı.

AKP ile cemaat arasındaki kavga sosyal medyada birbirinden ilginç polemiklere sahne olurken muhafazakar yazar Cemile Bayraktar ile Today's Zaman gazetesi yazarı Mahir Zeynalov arasındaki tartışma yok artık derdirtti.

"BU MAHİR BANA DM'DEN YÜRÜMÜŞTÜ!"
Başörtülü yazar Cemile Bayraktar, cemaate yakınlığı ile bilinen Zeynalov ile yaşadığı polemikte Today's Zaman yazarının kendisine "DM'den yürüdüğünü" iddia etti. "Mahirciğim sen benim kardeşimsin" diyerek kendisini geri çevirdiğini yazan Bayraktar sosyal medyada "başörtülü bacımıza DM'den yürümüşler" geyiğine konu oldu.

TODAY'S ZAMAN YAZARI "CEMİLECEĞİM" DEYİNCE ESKİ DEFTERLER AÇILDI
Zeynalov'ın kendisine "Cemileceğim" diyerek hitap etmesine kızan Bayraktar Today's Zaman yazarını uyarınca alevlenen polemikte ilginç diyaloglar yaşandı. Cemile Bayraktar, "ciğim" uyarısından sonra aldığı yanıtı "Mahir Bana DM'den şöyle yazmış 'Bana yazdığım cim'li twitlerini ortaya döktürme şimdi' kardeşim diye konuştuğum adam bu..." diyerek paylaştı. Bunun üzerine Zeynalov sert yanıt verdi ve şunları yazdı: "Madem açıktan yazdın ben de cevabını yazayım: "dök bu twitini ağzına tıktırırım senin adam mı tehdit ediyorsunuz siz"

"DM'DEN YÜRÜDÜ BEN DE MAHİRCİĞİM SEN KARDEŞİMSİN DEDİM"
Zeynalov'un yanıtı üzerine çileden çıkan Cemile Bayraktar, Zeynalov'a zamanında neden "Mahiciğim" dediğini anlattı. Bayraktar, Today's Zaman yazarının kendisine "DM'den yürüdüğünü" ve kendisinin de "Mahirciğim sen benim kardeşimsin" diyerek yanıt verdiğini iddia etti.

OLAY TWEET'LERİ SİLDİLER
Twitter'da gecenin polemiğine konu olan Cemile Bayrakat ve Mahir Zeynalov, olay tweet'lerini sildikleri görüldü.