Medya
08 Şub 2024 23:23 Son Güncelleme: 08 Şub 2024 23:30

Akit’in yeni Genel Yayın Yönetmeni kim oldu? Grupta üst düzey atamalar…

Akit Medya Grubu’nda üst düzey atamalar yaşandı. Yönetim Kurulu’na Nuri Karahasanoğlu’nun başkanlık edeceği Akit’te yeni Genel Yayın Yönetmeni belli oldu.

Yeni Akit Gazetesi’nde yeni görevlendirmeler yapıldı.

Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Osman Nuri Karahasanoğlu getirildi.

Karahasanoğlu, daha önce Yeni Akit Gazetesi Müessese Müdürlüğü ve Akit TV Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

HASAN KARAKAYA'NIN KOLTUĞU MURAT ALAN'A EMANET

2006 yılından beri Yeni Akit Gazetesi'nde görev alan ve sırasıyla adliye muhabirliği, istihbarat şefliği, haber müdürlüğü ve yayın kurulu üyeliği yapan Murat Alan, Yeni Akit Gazetesi ve yeniakit.com.tr’de Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirildi.


Murat Alan

Alan ayrıca, Akit TV’de yayınlanan “Manşetlerin Dili” programının sunuculuğunu ve yorumculuğunu da yapıyor.

Daha önce merhum Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, merhum Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya ve Yalçın Turgut Balaban ile birlikte Yayın Kurulu Üyeliği görevini icra eden Alan, Uluslararası Medya Enformasyon Derneği’nin (UMED) Disiplin Kurulu Üyeleri arasında yer alıyor.

HABER MÜDÜRLÜĞÜ ZEKERİYA SAY’A EMANET

Yeni Akit gazetesinde Murat Alan’dan boşalan Haber Müdürlüğü görevine de önemli bir atama yapıldı.

Yeni Akit Gazetesi'nin uzun yıllar Arşiv Müdürü ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak çalışan gazeteci yazar Zekeriya Say, Haber Müdürlüğü görevine getirildi.

Say aynı zamanda Haber7’de yazarlık yapmaya devam ediyor.

DİJİTALDE SORUMLULULUK FARUK ERZEN'DE

Akit Medya bünyesindeki yeniakit.com.tr'nin Haber Müdürlüğü'ne Faruk Erzen getirildi. İletişim Fakültesi mezunu olan gazeteci Erzen, yaklaşık 10 yıldır Akit'in internet sitesinde çalışıyor.