Medya
12 Nis 2019 09:30 Son Güncelleme: 12 Nis 2019 10:45

Akit yazarından dikkat çeken yazı: "Erdoğan'ın yanındaki şakşakçı dalkavuklar..."

Akit gazetesi yazarı ve eski milletvekili Şevki Yılmaz, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmesindeki “çevremizdeki şakşakçı dalkavuklar” ifadesi dikkat çekti.

Akit gazetesi yazarı ve eski milletvekili Şevki Yılmaz, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmesinde “Her hezimetin, çevremizdeki şakşakçı dalkavukların tuzaklarıyla yaşandığını acı tecrübelerimizle artık anlayıp gereken tedbirleri acilen almalıyız!” ifadelerini kullandı.

Şevki Yılmaz,  bugünkü “Hedefteki yeni plan! Kaptan Erdoğan!” başlıklı yazısında, “Seçimden seçime hatırlanan ve sadece yemekli toplantılara davet edilen gönülleri kırık, tecrübeli ve vefalı eskimez dostlarımızla ve kanaat önderleriyle ‘seçimlerden alınacak dersler ve çareler’ müzakere edilmelidir!” ifadelerini kullandı.

“EHLİYET, EMANET, SADAKAT VE GÜZEL AHLAK İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA…”

“Hasbi tabanın beklentileri doğrultusunda Ak Partisi yerel yönetimlerden Merkezi yönetimlere kadar tüm kadrolar ehliyet, emanet, sadakat ve güzel ahlak ilkeleri doğrultusunda yeniden belirlenmelidir!” diyen Yılmaz şöyle devam etti:

“Her seçimde rüzgarımızı kesen bürokratik oligarklara, bürokrasideki üst düzey görevlilere ve mahalli idarelere acilen neşter atılmalı! Bilhassa ihalelerde ve imar konularında haksızlık, yolsuzluk yollarına alet olanlar ve Fetönyahu kadrolarına hâlâ çanak tutanlar görevden alınarak adli makamlara teslim edilmelidir!

15 Temmuz Silahlı Eşkıya darbesini başaramayan üst aklın, B planıyla İktidarımıza düşman etmek için bilerek mağdur edilen Fetö karşıtları vatansever memur ve işverenlerden özür dilenerek, acilen tüm hakları iade edilmelidir! Bunların içinde Öğretmen, Polis, Subay ve Bank Asya’da çalıştığı için işten atılan ve diğer kurumlara geçişi bile yasaklanan Fetö karşıtı yüzlerce samimi kardeşimiz hâlâ görevdeki bazı Fetösalcı bürokrat ve militan-ulusalcı savcılar eliyle bilerek mağdur ve mazlum edilmelerindeki sinsi plan deşifre edilmeli, tedbirler acilen alınmalıdır!”

“ŞAKŞAKÇI DALKAVUKLARIN TUZAKLARIYLA…”

Şevki Yılmaz, “Her hezimetin, çevremizdeki şakşakçı dalkavukların tuzaklarıyla yaşandığını acı tecrübelerimizle artık anlayıp gereken tedbirleri acilen almalıyız!” diyerek yazısını şöyle değerlendirdi:

“Ülkemizde, uluslararası santraç oyununun şahı ve Türkiye gemisinin kaptanı Receb Tayyib Erdoğan kardeşimize ve ondan bilerek uzaklaştırılmak istenen gerçek dost ve vefalı arkadaşlarına karşı hazırlanan bu tehlikeyi sezip, göremeyenlere ve tedbir almayan kardeşlerime Allah feraset ve basiret versin.

Zira bu santraç oyununda şah düşerse; ülkemizin manevi ve maddi istikrar, istiklal ve istikbalinin mat edileceğini bilmemek tam bir gaflettir!

Tarih boyunca iktidar ve kaptanlarının etrafında dalkavuk çok, dost ise az olmuştur! Lakin dost acı söyler ve yazar! Ne yazarsa ülkesini ve Reisini sevdiğinden yazar!

Sandık sonuçlarıyla tüm emperyalist ülkeleri ve içimizdeki Mandacı Mason odaları sevindirmeyen, iktidarımızı ve bizleri de şımartmayan Allah’ımıza sonsuz hamd olsun!

Tebrikler Türkiye!

Tebrikler oylarıyla oyunları bozan Milletimiz! “