Medya
06 Ara 2020 12:40 Son Güncelleme: 06 Ara 2020 12:48

Akit yazarı feministleri hedef aldı! "Kadınlık değerlerini çökertip elden ele attınız!"

Hükümete yakın Yeni Akit gazetesi yazarı İlhan Oral, bugünkü köşesinde, "Şiddeti önleme bahane!" başlıklı tartışma yaratacak bir yazı kaleme aldı.

İlhan Oral yazısında, 23 Aralık 2018 günkü, “Şiddete karşı koymaya kalkışmayın” başlıklı yazısını hatırlattı. "Bu yazımdan dolayı, gerek sosyete feministlerden ve gerekse Müslümanımsı feministlerden çok eleştiri almıştım. Amma eleştiriler genellikle tutarsızdı" diyen Oral, yine kadınları ve feministleri hedef aldı.

Oral, Türkiye’de ve dünyada kadınların insan haklarını savunmak ve hayata geçirmek amacıyla kurulan "Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği"ne ve feministlere "Siz kadına hiçbir şey kazandırmadınız" diye seslendi.

İlhan Oral, feministlere, "Onu koca şiddetinden kurtarma yerine kadınlık değerlerini çökertip elden ele attınız, kucaktan kucağa sürüklediniz. Ölümden ölümler beğenmelerini başardınız. Onları, ötekileştirdiğiniz ve İspanyol boğaları gibi kızıştırdığınız azgın erkeklere yem yaptınız" diye belirtti.

İlhan Oral'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği ve bütün feministler, kadını aslî değeri yerine artı değer katacak şiddetten başka neyiniz vardır? Kadını, fıtratından ayırdınız onu balon gibi şişirdiniz her şeyi ile patlatarak berhava ettiniz. Onu koca şiddetinden kurtarma yerine kadınlık değerlerini çökertip elden ele attınız, kucaktan kucağa sürüklediniz. Ölümden ölümler beğenmelerini başardınız. Onları, ötekileştirdiğiniz ve İspanyol boğaları gibi kızıştırdığınız azgın erkeklere yem yaptınız. Şiddet dediniz, şiddeti tetiklediniz. Anaları öldürttünüz, babaları zindana çocukları yâd ellere attırdınız, sıcacık yuvalarını harabeye çevirdiniz. Siz kadına hiçbir şey kazandırmadınız, virüs gibi saldırdınız, Şiddeti önleme bahanesi ile onu ahlaksızlığa ve sefalete sürüklediniz, harabeleri üstünde çılgınca dans ettiniz. Şiddeti önleme ancak altyapısı sağlam bir eğitim işidir! Aksi fitnedir, sinsi bir bahanedir!

Beyinlerinden zıpkın yemiş şaşkınlara vâh vâh! Esselamu aleykum."