Polemik & Kulis
28 Şub 2018 13:41 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:03

Akit TV'nin skandal sunucusunun eski mesleği şoke etti!

Akit TV'de yayımlanan 'Gün Başlıyor" programdan skandal sözleri nedeniyle ayrılan sunucu Ahmet Keser'in eski arkadaşından bomba ifşaatlar geldi..

Akit TV'deki skandal sözlerinin ardından sabah programı sunucusu Ahmet Keser'in nasıl biri olduğu merak konusu oldu. Sözleriyle belli semtlerde oturan insanları hedef tahtasına oturtan Ahmet Keser'in aslında konuştuklarının aksine farklı bir profil olduğu ortaya çıktı. Bakın Ahmet Keser gerçekte kimdir?

Daha önce çalıştığı kanaldaki arkadaşı spiker Anı Sağkan, Ahmet Keser ile ilgili bilinmeyenleri ifşa etti. Dediğine göre Ahmet Keser'in asıl mesleği palyaçoluk. Keser, ekranda göründüğü gibi dindar biri de değil. İşte onunla birlikte mesai yapan spiker Anı Sağkan'ın söyledikleri;

"ARKADAŞLARIYLA İÇMEYE GİDERLERDİ"

“Kendisi dini konularla ilgili biri değildi. Orada dinini yaşayamadığından bahsetmiş ama kendisi alkol alıyordu. Kanalda yatıp kalkıyordu. Kendisi Kütahyalı. Geceleri de kanaldaki diğer arkadaşlarıyla içmeye gider gelirdi. Anlatırdı bunları bilirdik. Tabi elimizde bunları kanıtlayacak resimler falan yok. Bunların hepsi eskiden Facebook sayfasında vardı ama orada işe başladıktan sonra bunları sayfasından kaldırdı. Tuhaf paylaşımlar yapmaya başlayınca ben kendisiyle Facebook arkadaşlığımı bitirdim. Bu en son yaptığıyla kendisini aşmış durumda, tebrik ediyorum. Açıkçası oyunculuğunun bu kadar iyi olacağını hiç düşünmemiştim.“

PROFİLİNDE CAMİ RESMİ VAR

Ahmet Keser ekranda sarfettiği söz ve davranışlarıyla dindar bir insan havası çiziyor. Keser'in Twitter hesabına bakıldığında ise profil fotoğrafı olarak Eminönün'deki Yeni Cami'yi koymuş olması gözlerden kaçmayan başka bir detay.



ÖZRÜ DE KABAHATİ GİBİ

Ahmet Keser skandal sözleri büyük tepki alınca olayı farklı boyutlara taşımaya çalıştı. Twitter hesabından şunları yazdı: “Bedenen değil zihnen Nişantaşı Cihangir Etiler dedik! Gezide ülkeyi kaosa çağıran gavur zihniyetliler şimdide bizi linçe yelteniyor! Hadi hadi!!! Vampirler 28 Şubat günlerini özledi gibi! 28 Şubatçıların çocukları şimdi de bize yürüyor!!! Hadi ikileyin hadi!! Uyandırayım yıl 2018!!! Yemezler!!!” .

Ahmet Keser, son olarak ise “Kendi ülkesinin değerlerine diline inancına düşman gavura hayran batıya övgüler düzen, bu memleketi kapitalizme peşkeş çeken postmodern pezolar! Tam bağımsız Türkiye yolunda Anadolu ne derse o! Hadi ikileyin hadi!!!” mesajını paylaştı.

AHMET KESER AKİT TV'DE NE DEMİŞTİ?

Akit TV'deki canlı yayınında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sivilleri öldürdüğü iddialarına karşı çıkacakken skandal sözlere imza atan Ahmet Keser, canlı yayında şunları söylemişti:

-"Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlarız".