Medya
13 Ağu 2022 09:01 Son Güncelleme: 13 Ağu 2022 14:36

Akit Medya Grubu’nun acı günü! Hastanede tedavi görüyordu…

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu hayatını kaybetti.

Bir süredir hastanede tedavi gören Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, 74 yaşında hayatını kaybetti. Karahasanoğlu, bugün ikindi vakti Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazına müteakip Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verilecek.

ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI
Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taziye mesajı yayınladı. Twitter'daki paylaşımda "Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu’nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Karahasanoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Akit Grubu’na ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." denildi.

ŞENTOP'TAN MESAJ
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli dava, mücadele ve gönül adamı, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenabıhak'tan rahmet, yakınlarına ve Yeni Akit ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KARAHASANOĞLU KİMDİR?

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde Dünyaya gelen Mustafa Karahasanoğlu, 1969 yılında Milli Nizam Partisi Beyoğlu Gençlik Kolu Başkanlığı ile siyasi çalışmalarına başladı.

1974 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olan Karahasanoğlu, aynı yıl Milli Gazete'de sorumlu müdürlüğe, 1979 yılında ise gazetenin Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi. 1982 yılına kadar bu görevi sürdüren Karahasanoğlu ardından çeşitli yayın organlarında görev yaptı.