Gündem
06 Eyl 2012 13:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:06

AKİT HEDEF GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR

Akit gazetesi bugün sürmanşetinde, Ahmet Altan ve çocuklarının resmini kullanarak adeta hedef gösterdi..

Akit gazetesi bugün sürmanşetinde, Miroğlu’nun "Söylemedim, Habervaktim olduğunu bilsem zaten konuşmazdım" dediği ve yalanladığı açıklamaları hedef gösteren bir şekilde kulladı.

İşte Ahmet Altan, kardeşi Mehmet Altan ve kızı Sanem Altan’ın resimleri ile birlikte üç yazarı da hedef gösteren bir şekilde yayınlanan o haberden bir bölüm:

Habervaktim.com’a çarpıcı açıklamalarda bulunan Orhan Miroğlu, Taraf’ın tıpkı PKK’nın yayın organı ANF gibi çalıştığını ve dezanformasyon dolu yalan haberler yaptığını belirterek "Taraf PKK’nın operasyon gazetesi" dedi.

Altan ailesini de sert dille eleştiren Miroğlu, şunları söyledi: "Ahmet Altan insanları isyana teşvik edip Boğaz manzaralı lüks konutundan insafsızca izliyor akan kanı. Bundan sonra PKK’nın sıkacağı her kurşunda Ahmet Altan’ın bir payu sorumluluğu vardır. Bu ülkenin birlik ve beraberliği Altan ailesinin tehdidi altındadır"

MİROĞLU HABERVAKTİM’İ YALANLADI

Ancak bir açıklama yapan Miroğlu Habervaktim.com’da kendi ağzından yer alan açıklamaları yalanladı. Miroğlu “ifadelerin büyük bir kısmı bana ait değil” dedi.

Basında yer alan haberle ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Orhan Miroğlu’nun açıklamaları şöyle:
“Beni bir haber sitesinden aradıklarını söylediler. Yolda idim, Habervaktim olduğunu anlamadım. Anlasam o siteye demeç vermezdim. Çünkü benimle ilgili daha önce asılsız ve karalayıcı haberler yaptılar.

Arayanlara Ahmet Altan’ın ‘paragraf eklemiş’ ifadelerinin doğru olmadığını, onun yeni bir yazı olduğunu söyledim. Taraf’ın zaman zaman farkında olmadan psikolojik operasyona alet olduğunu ifade ettim”
Habervaktim sitesinde kendi açıklamaları gibi yansıtılan “Ahmet Altan şehitlerle, öldürülen PKK’lıyı bir tutuyor”, “Bu ülkenin birlik ve beraberliği Altan ailesinin tehdidi altındadır”, “Kardeşi PKK’nın hizmetine girdi, PKK’nın emri ve talimatları doğrultusunda çalışıyor.”, “Bundan sonra PKK’nın sıkacağı her kurşunda Ahmet Altan’ın bir payı, bir sorumluluğu varıdır.” ifadelerini yalanlayan Miroğlu, bunların dezenformasyon olduğunu, Habervaktim’e demeç verdiği için üzgün olduğunu da ifade etti.