Gündem
23 Oca 2016 01:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:18

Akın İpek'ten işten çıkartmalara sert tepki: Hesap vakti yaklaştı

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda hesap vaktinin yaklaştığını söyledi.

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, kayyımların değişmesi için yaptığı talebe karşılık, 20 kişinin işten çıkarıldığını söyledi.

Akın İpek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kendi yaptığı açıklamaların ardından çalışanlarının işten çıkarılmasını eleştirdi.

İpek'in konuyla ilgili attığı tweetler şöyle:

"'Suçlu kayyımlar değişsin' talebime karşılık, işini yapan 20 masumu daha işten çıkardılar. Yine üzülenler ağlayanlar olmuş. Kolay değil, yıllardır yuva gibi olmuş işyerlerinden sebepsiz atılıyorlar. Zorla, haksız yere, masum birinin malını mülkünü, hayatını elinden alan, işyerlerindeki çalışan personel bile tahammül edemeyen bahtsızlar. Dostlarınız, aileleriniz ile birlikde keyfini çıkarın, sanki siz başarmışsınız, benmişsiniz gibi göğsünüzü gere gere koltuğumda oturun. Otelimde kalın, paramı harcayın, gezin, dolaşın. Kahkahalarınız her yerde yankılansın.

Mesai arkadaşlarıma üzülmek dışında, halimden memnunum çok şükür. Allah (cc) göstermesin sizin gibi olmak, hayatı sizin gibi yaşamak da vardı. Bu rezaletleri görmezden gelen, haklı olduklarını göstermek için saçma sapan mazeretlerin arkasına saklanan kamu görevlileri. Elinde telefon, süklüm püklüm talimat alıp, kamu gömleği ile etrafa arslan kesilen zalimler.

Kapalı vagonda seyahat ettiğiniz, geçmişe bakmadığınız, tarih de okumadığınız için herşey yolunda zannediyorsunuz. Hesap vakti yaklaştı. Kim zerre kadar iyilik yaptıysa onu, kim de zerre kadar kötülük yaptıysa onu görecek."