Televizyon
18 Ara 2013 14:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:49

Akif Beki'den şoke eden çıkış; Şike delilleri palavra çıktı!

Ak Parti'ye yakınlığıyla bilinen Akif Beki, şike davası için "deliller palavra çıktı" dedi. VİDEO

Ak Parti'ye olan yakınlığıyla bilinen Akif Beki, yolsuzluk operasyonlarının konuşulduğu programda, şike davasına ilişkin çok çarpıcı bir yorumda bulundu.
 
CNN Türk ekranlarında gazeteci Aslı Aydıntaşbaş hazırladığı Karşı Gündem' programında bu sabah Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanlarından olan ve Ak Parti'ye yakınlığıyla bilinen Akif Beki, şike davası için "deliller palavra çıktı" dedi.
 
17 Aralık operasyonunda ortaya atılan iddiaların ve belgelerin gerçek olmayabileceğini ve davayı daha sarsıcı hale getirmek için bu tarz iddiaların ortaya atıldığını ifade eden Akif Beki, örnek olarak 3 Temmuz 2011'de başlayan ve 2 yılı aşkın süredir gündemden hiç düşmeyen şike soruşturmasını örnek gösterdi. 

İŞTE O AÇIKLAMALAR : VİDEO
 
Beki yapılan operasyonları ve ortaya atılan iddiaları değerlendirirken yaptığı açıklamada, "Bunu ne kadar sarsıcı hale getirirsek o kadar iyi gibi bir anlayış var. Geçmişte yapılan şike operasyonunda Aziz Yıldırım'a çantayla giden şike paralarının nasıl bir komedi olduğu ya da şike paralarını sayarken görüntülenen futbolcu iddialarıyla o davanın nasıl sarsıcı bir hale getirildiğini gördük. O iddiaların hepsinin palavra olduğu ortaya çıktı" dedi.