Medya
03 Haz 2014 09:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:15

Akif Beki CNN muhabirine sahip çıktı!

Yol açtığı kepazelik o polisin yanına kalıyorsa, gerisini ondan zarar gören hükümet düşünmesin mi?

CNN International muhabiri Ivan Watson, Gezi olaylarının yıl dönümünde Taksim'den yapmakta olduğu canlı yayın sürerken polis tarafından önce engellenmiş, Başbakanlıktan aldığı basın kartını göstermesine rağmen pasaport kontrolü için meydandan uzaklaştırılmıştı.

Yarım saat kadar sonra polis tarafından özür dilenerek serbest bırakılan Watson, canlı yayın sırasında yaka paça götürülüşü sırasında yaşadıklarını twitter'dan "kıçıma polis tekme attı" diyerek duyurmuştu dünyaya.

Bugün kendisi de CNN Türk'te program yapan Akif Beki, Paralel hezeyanlar başlıklı yazısında "ŞU sıra çok rastladığım üç zırvalık var ki hangisi daha zırva karar veremedim." dedi ve Ivan Watson'a sahip çıkan bir yazı kaleme aldı.

Telefonları Gülen Cemaatine yakın emniyet mensupları tarafından, yasa dışı bir şekilde terör örgütü üyesi denilerek dinlenilen Beki, yazısında şöyle yazdı:

"ŞU sıra çok rastladığım üç zırvalık var ki hangisi daha zırva karar veremedim.

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in kripto, yani gizli bir paralelci olduğu savı mı?
Taksim'de, Gezi eylemleri esnasında CNN International muhabirini gözaltına alan kişinin, ne yaptığını gayet iyi bilen paralelci bir polis olduğu tezi mi?
Binlerce kişinin tehdit ve şantaj amaçlı dinlendiği haberlerinin baştan sona düzmece olduğu, paralel çeteyle filan uzak ya da yakın bir alakasının bulunmadığı safsatası mı?
Bilemedim...
(...)
CNN International televizyonunun muhabiri Ivan Watson, Taksim'de canlı bağlantı sırasında polis müdahalesine maruz kalmış. Geçici olarak alıkonma sebebi, pasaportunu o anda izhar edememesiymiş.
Bu saçma gerekçeyle dünyaya rezil edilmişiz, demek ki bunu yapan olsa olsa art niyetli bir paralelci polis olabilirmiş...
Kimin umurunda cancağızım?
Ha paralelci, ha maralelci, ha kurnazlığından, ha şapşallığından hükümete zarar vermiş, bize ne! Yol açtığı kepazelik o polisin yanına kalıyorsa, gerisini ondan zarar gören hükümet düşünmesin mi?