Akciğerleri temizliyor, balgamı söküp atıyor! Astıma ilaç, tam bir C vitamini deposu…

Soğuk algınlığı problemlerine iyi gelmesinin yanı sıra akciğerleri tamamen temizliyor. Tehlikeli toksin ve parçacıkların yok olmasını sağlıyor, kan akışını artırıyor, akciğer enfeksiyonlarına karşı savaşıyor. Koronavirüsün, kanın tüm vücuda oksijen taşımasında kritik bir rol oynayan akciğerleri hedef aldığı ortaya çıktı. Peki hangi besinler akciğerleri temizlemeye yardımcı? İşte o besinler…

Akciğerleri temizliyor, balgamı söküp atıyor! Astıma ilaç, tam bir C vitamini deposu… - Sayfa 1

Diyetisyen Salih Gürel, akciğerleri temizleyen ve akciğer için faydalı besinleri sıraladı. Peki akciğerleri temizleyen besinler hangileri? Hangi besin akciğerler için faydalı…

111
Akciğerleri temizliyor, balgamı söküp atıyor! Astıma ilaç, tam bir C vitamini deposu… - Sayfa 2

ZERDEÇAL

Zerdeçal antioksidan ve anti-enflamatuar özelliği ile akciğer hücrelerindeki oksijen yapımına zarar veren radikalleri temizleme görevini üstlenir.

211
Akciğerleri temizliyor, balgamı söküp atıyor! Astıma ilaç, tam bir C vitamini deposu… - Sayfa 3

SARIMSAK

Doğal şifa kaynaklarından biri olan sarımsak, oldukça güçlü bir antioksidandır. Antioksidan özelliğinin yanı sıra içinde bulunan alisin kimyasalı ile akciğerlerin temizlenmesini sağlar. Alisin kimyasalı akciğerlerdeki mukusu temizler ve soğuk algınlığı gibi problemlere iyi gelir.

311
Akciğerleri temizliyor, balgamı söküp atıyor! Astıma ilaç, tam bir C vitamini deposu… - Sayfa 4

ZENCEFİL

Akciğerlerin temizlenmesi için ihtiyaç duyulan önemli besinlerden biri de zencefildir. Zencefil, akciğer için tehlike yaratabilecek toksin ve parçacıkları temizlemeye yardımcıdır.

411