Dünya
27 Ağu 2023 00:24 Son Güncelleme: 27 Ağu 2023 00:29

Akaryakıt istasyonu nükleer bomba gibi patladı!

Romanya'nın başkenti Bükreş'te bir akaryakıt istasyonunda patlama meydana geldi. Şiddetli patlamada ilk belirlemelere 1 kişi hayatını kaybederken 33 kişi de yaralandı. Öte yandan yanan tankların risk oluşturması nedeniyle daha fazla patlama yaşanabileceği uyarısı yapıldı.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı. Bölgede yanan tankların risk oluşturabileceği ve daha fazla patlama yaşanabileceği uyarısı yapıldı.

YARALILARIN ÇOĞU İTFAİYE ERİ

Bükreş'teki bir akaryakıt istasyonunda art arda iki patlama meydana geldi. Feci patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 26'sı itfaiye eri olmak üzere 33 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk patlamanın bölgede büyük bir yangına yol açtığı, alevlerin ise iki tanka ve yakınlardaki bir eve sıçradığı öğrenildi.

'DAHA FAZLA PATLAMA YAŞANABİLİR' UYARISI

Yangının henüz söndürülmediğini açıklayan yetkililer, yanan tankların risk oluşturması nedeniyle daha fazla patlama yaşanabileceğini söyledi. Patlamanın neyden kaynaklandığı henüz bilinmiyor.