Televizyon
19 Mayıs 2021 10:11 Son Güncelleme: 19 Mayıs 2021 10:35

AK Parti'nin sildiği animasyon Al Jazeera'de!

AK Parti'nin hazırladığı, Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ı hedef almak isterken, "128 milyar doları" tekrar gündeme getirdiği için tartışma konusu olan ve silinen 'Yalan Üretim Merkezi' isimli animasyon video, Al Jazeera ekranlarında yayınlandı.

AK Parti "Yalan Üretim Merkezi" ismiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve parti sözcüsü Faik Öztrak'ı hedef aldığı animasyon filmini tüm sosyal medya hesaplarından silmişti. Söz konusu video Katar merkezli medya kuruluşu Al Jazeera'de reklam kuşağında yer aldı.

VİDEO NEDEN SİLİNMİŞTİ?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'yalan üretim merkezi' videosunun kaldırılmasına dair yaptığı paylaşımda, "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu." görüşünü savundu.

Dağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz." ifadesini kullandı.