Televizyon
09 Nis 2015 12:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:28

AK Parti'nin o adayına Deniz Zeyrek'ten çok sert tepki: Olmasaydı da olurdu! Ayıp!

CNN Türk ekranlarında Parametre Programında Ebru Baki'nin sorusu üzerine Hürriyet Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek sert bir çıkış yaptı.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için yarışacak milletvekili aday listelerini Partiler YSK'ya teslim etti. Listeler ile ilgili tartışmalar ise yeni başladı.

Yeni Akit gazetesine 10 kasım'da Atatürk için  "Olmasaydı da olurduk" diyen bir ilan veren Sancaktar dergisi yöneticilerinden Eyüp Gökhan Özekin'in AK Parti'nin Uşak'ta 2. sırada aday gösterilmesi medya kulislerinde çok tartışılıyor. 

CNN Türk ekranlarında Parametre Programında Ebru Baki'nin sorusu üzerine Hürriyet Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek sert bir çıkış yaptı.

İşte canlı yayındaki o anlar:

OLMASAYDI DA OLURDU! AYIP! ATATÜRK'ÜN MİRASINA SAYGISIZLIK

Ebru Baki: Eyüp Gökhan Özekin, Ak Parti'den Uşak 2. sıradan aday. "Olmasaydı da Olurdu" ilanını hatırlayacaksın. 10 Kasım'da öyle bir ilan vardı. Ak Parti adayı şimdi o ilanı veren isim.

Deniz Zeyrek: Valla ben o beyefendi için aynı afişle yanıt vermek istiyorum: "Olmasaydı da Olurdu". O ilanla değil sadece, El Kaide ile ilişkili gruplarla bağlantısını da biliyoruz. Ama AK Parti böyle bir tercih yaptı. Bu millet Atatürk'ü seviyor. Bir taraftan çok açık bir Atatürk düşmanlığı sergileyeceksin, bir taraftan da onu Atatürk'ün temellerini attığı Gazi Meclis'e getireceksin. Ayıp. Ben olsam Atatürk'ün mirasına saygısızlık olarka kabul eder aday göstermezdim.