Gündem
27 Kas 2021 19:29 Son Güncelleme: 28 Kas 2021 00:56

AK Partili Özhaseki’den tepki çeken sözler: "Bizden önce dağda aç yaşayan insanlar vardı"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisini Cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti olduğunu iddia etti ve “Aç, dağlarda yaşayan insanlar vardı, bizimle sosyal yardımlar, kurumlaştı" dedi.

Antalya'da Kundu Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda konuşan AK Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti’nin hem yerelde hem de genelde ‘eser ve hizmet siyaseti güttüğünü’ ifade etti.

"DEVRİM NİTELİĞİNDE İŞLER YAPTIK"

 20 yıldır iktidarda olduklarını dile getiren Özhaseki, “Hükümet noktasında cumhuriyet tarihi boyunca gelen bütün hükümetlerden başarılıyız. Ekonomide başarılıyız, iddiayla söylüyorum her zaman her yerde de tartışmaya varım. Ulaştırma, sağlık, milli savunma sanayiide, enerjide, aklınıza hangi alan geliyor her birinde çok şükür başarılıyız. Devrim niteliğinde işler yaptık” ifadelerini kullandı.

"DAĞLARDA AÇ YAŞAYAN İNSANLAR VARDI"

Özhaseki, mazeret üretmediklerini, kimseyi birbirinden ayırmadıklarını, ‘gece gündüz demeden çalıştıklarını’ savunarak şöyle konuştu:

 “Aç, dağlarda yaşayan insanlar vardı, bizimle sosyal yardımlar, kurumlaştı. Hem sosyal hem hizmet belediyecilik ivme kazandı. Cumhurbaşkanımızın destekleriyle de büyük yatırımlar yapmaya başladık. 30 yıl önceki Antalya'yı biliyorum, en az 2 dönem bile Menderes beyin yaptığı projeler ortada. Şimdikiler zekatını bile yapamıyor. Türkiye'nin her yerinde Allah'a hamdolsun güzel işler yaptık. Marka şehirler dediğimiz kavram ortaya çıktı. Cumhurbaşkanımız da bütün projelerimizin arkasında durdu.”

ETİKETLER
#mehmet özhaseki