Gündem
02 Kas 2020 17:08 Son Güncelleme: 02 Kas 2020 17:15

AK Partili Mehmet Metiner'in hedefinde kim var? "5 para etmez müptezelsin! Sana makam verdik!"

Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın AKP seçmenine yönelik sözlerine AKP eski milletvekili Mehmet Metiner çok sert tepki gösterdi. 

AKP'li Mehmet Metiner, eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ı hedef alırken partisine dönük endişesini de "makamlarla ve unvanlarla tuttuklarımız" itirafıyla dile getirdi.

Gelecek Partisi Eğitim Politikaları Başkanı ve eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın sosyal medya hesabından AKP seçmenine yönelik “Aziz Nesin” göndermesi yaptı.

Yusuf Ziya Özcan'ın kullandığı ifadelere eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner tepki gösterdi.

Yusuf Ziya Özcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İçinde bulunduğumuz ekonomik çöküşü bütün öfkesi ile eleştiren bazı vatandaşlar, seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz sorusuna Recep Tayyip Erdoğan deyince Aziz Nesin'e fazla mı kızdık diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Özcan, "Garip bir seçmen grubu. Ah eğitim ah, sen iyi olsaydın bunlar olur muydu hiç?" dedi. 

METİNER’DEN YANIT

Eski AKP milletvekili ve Star yazarı Mehmet Metiner ise Gelecek Partili Özcan'a çok sert tepki gösterdi. 

Mehmet Metiner, Özcan için "Senin gibi bir müptezeli YÖK Başkanı yaptık ya, işte orası acıtıyor yüreğimizi..." dedi.

Metiner, Özcan hakkında "Beş para etmezin tekisin...Senin gibi bir müptezeli YÖK Başkanı yaptık ya, işte orası acıtıyor yüreğimizi...Bizler gece gündüz ölüme meydan okurcasına mücadele ederken sizin gibilere makam bahşedildi.Şimdi kalkıp şarlıyorsun kifayetsiz ihanetçi..." diye yazdı.

"MAKAMLA TUTTUKLARIMIZ..." İTİRAFI

AKP'li isim, konuyla bir sonraki paylaşımında ise partisine ve iktidara yönelik eleştiride bulunup endişesini dile getirdi. Metiner isim vermeden "Onca ihanetlerine rağmen “sırf başka yere geçmesinler!” diye makamlarla ve ünvanlarla tuttuklarımız yarın aynısını yaparlarsa hayıflanmaya hakkımız olmaz. Bugünkü hainler gözdelerimizdi" diye yazdı.

İşte Metiner’in mesajları: