Politika
08 Tem 2022 14:21 Son Güncelleme: 08 Tem 2022 14:22

AK Partili isimden flaş ‘erken seçim mesajı’! ‘Süre uzadıkça risk artar…’

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'ın kişisel Twitter hesabında paylaştığı mesaj kafaları karıştırdı; "Uygun zamanda aziz milletin hakemliğine başvurmak gerek" şeklindeki sözleri "Erken seçim mesajı mı veriyor?" sorusuna yol açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ittifak ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçimlerin Haziran 2023'te yapılmasında ısrarcı olsa da başta ekonomik kriz olmak üzere neredeyse her alanda yaşanan sorunlar kamuoyunda 'sandık' gündemini sıcak tutuyor. Birçok kamuoyu araştırmasında vatandaşların seçimin öne alınması beklentisinde olduğu görülüyor.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Şamil Tayyar, bu tartışmaların gölgesinde kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı:

"Tekrar edelim. Seçim süreçleri üzeri açık yara gibi her an enfeksiyon kapabilir. O sebeple provakasyonların en yoğun yaşandığı dönemlerdir. Süre uzadıkça risk artar. Uygun zamanda aziz milletin hakemliğine başvurmak gerek. Feraset sahibidir, sözü söyler hükmü verir."

Tayyar'ın bu sözleri "Erken seçim mesajı mı veriyor?" sorusuna yol açtı.

İşte o paylaşım…