Gündem
08 Ara 2014 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:58

Ak Partili eski vekile "Erdoğan" dayağı

Eski AK Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran, bir avukata hakaret ettiği iddiasıyla ifadesinin alınması için adliyeye getirildiği sırada saldırıya uğradı.

 Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’a Twitter hesabından hakaret ettiği iddialarıyla yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ı, gözaltında bulunduğu karakol önünde bir grup AK Partili protesto etti.

İşbaşaran adliyeye götürülürken, bulunduğu polis aracını yumurta yağmuruna tutan kalabalığı, polis güçlükle kontrol altına aldı. İşbaşaran'ı polisler adliyeye getirdiğinde de bir grup tekme tokat saldırdı. Feyzi İşbaşaran'ı öfkeli kalabalığın elinden polisler zor kurtardı.

AK Parti’den istifa ettikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hakkında attığı tweetlerle tanınan Fevzi İşbaşaran’ın dün de Twitter hesabından Cumhurbaşkanı için yazdığıtweetler nedeniyle hakkında çok sayıda şikayet olduğu belirtildi. 



Şikayetler nedeniyle gece saatlerinde gözaltına alınan Feyzi İşbaşaran, Beyoğlu Polis Merkezi’ne getirildi. Bir grup AK Partili de İşbaşaran’ı protesto için polis merkezi önünde toplandı. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye götürülmek için polis aracına bindirilen İşbaşaran’ın bulunduğu araç yumurta yağmuruna tutuldu.

Kalabalık aracı yumruklayıp önünü kesmek istedi. Ancak polis kalabalığın önüne set kurarak aracın çıkışını sağladı. Bu arada kalabalığı engellemek isteyen AK Parti Milletvekili Metin Külünk de arada kaldı.


İşbaşaran'ı polisler adliyeye getirdiğinde de bir grup tekme tokat saldırdı. Feyzi İşbaşaran'ı öfkeli kalabalığın elinden polisler zor kurtardı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.