Gündem
17 Nis 2023 19:05 Son Güncelleme: 17 Nis 2023 19:30

AK Parti'li Çiğdem Koncagül'ün acı günü

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül'ün önceki akşam kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eşi Tamer Koncagül toprağa verildi. Cenaze törenine TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve siyasiler katıldı.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül'ün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eşi Tamer Koncagül (54), TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un da katıldığı törenin ardından toprağa verildi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül'ün eşi Tamer Koncagül, dün geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Koncagül, için Tekirdağ Rüstem Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Vali Vekili Kaan Peker, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, kurum müdürleri, parti temsilcileri ve aile yakınlarının katıldığı törende Çiğdem Koncagül ile çocukları Merve ve Şevval ile taziyeleri kabul etti.

Kılınan cenaze namazının ardından Tamer Koncagül, Eskişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.