Politika
12 Nis 2024 16:02 Son Güncelleme: 12 Nis 2024 16:03

AK Partili Bekir Bozdağ’dan 31 Mart çıkışı! ‘Ortaya çıkan sonucun sorumluları…’

31 Mart Yerel Seçimleri’nin sonuçlarına ilişkin konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, "Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz. Bu mesajı doğru okumak ve gereklerini de dosdoğru yerine getirmek bizlerin birinci önceliği olacaktır" ifadelerini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’da partililerle düzenlenen bayramlaşma programında konuştu.

 

Bekir Bozdağ şunları söyledi:

"AK Parti teşkilatları olarak seçim sonuçlarını değerlendirmeyi sürdürüyoruz. Sandıkta milletimizin bize verdiği mesajları dosdoğru okuyup gereğini yapmak, bundan sonra bizim birinci önceliğimizdir. Milletimizin verdiği mesajlar doğrultusunda yol haritamızı belirleyerek yolumuza devam edeceğiz. Şanlıurfa, AK Parti'mizin güçlü olduğu bir yer. Bu seçimlerde elde edilen sonuçlar da bu gücün korunduğunu gösteriyor. İnşallah yeni dönemde bu gücü daha da artırmak milletimizle daha ileri düzeyde buluşmak ve onlarla yol yürümek için yapılması gerekenleri büyük bir titizlikle ve doğru tercihlerle yapmaya devam edeceğiz."

31 Mart Yerel Seçimleri’yle ilgili konuşan Bozdağ, “Bu mesajı doğru okumak ve gereklerini de dosdoğru yerine getirmek bizlerin birinci önceliği olacaktır. Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz" dedi.