Gündem
02 Mayıs 2024 20:30 Son Güncelleme: 02 Mayıs 2024 20:33

AK Partili başkanın makam aracı yayaları ezdi! Yaralılar var

Samsun'da AK Parti İl Başkanı ve yöneticilerin bulunduğu makam aracı, yaya geçidinde 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Araç sürücüsü ise ifade için emniyete götürüldü.

Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve yöneticilerin içinde bulunduğu Ü.Ö. yönetimindeki makam aracı, bulvar üzerinde seyir halindeyken, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Cenker Yıldız ile yabancı uyruklu bir kadına çarptı.

YARALILAR VAR
Kazanın şiddetiyle savrulan yayalar yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılardan durumu sağır olan Cenker Yıldız, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, hafif yaralanan yabancı uyruklu kadın ise Gazi Devlet Hastanesi’ne götürülüp, tedaviye alındı.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ
Makam aracının sürücüsü Ümit Ö., ifadesi için emniyete götürüldü.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Yabancı uyruklu kadının tedavisinin ardından taburcu olduğu, Cenker Yıldız’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.