Gündem
20 Ağu 2022 19:14 Son Güncelleme: 20 Ağu 2022 19:17

AK Partili başkandan 'Türkiye'de kriz yok' çıkışı: "Her şeyi döke saça kullanıyoruz"

AK Partili Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. AK Partili Okur, "Kriz yok, market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz, döke saça kullanabiliyoruz" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, katıldığı televizyon programında vatandaşlara AK Parti'ye sahip çıkmaları çağrısı yaparken, Türkiye'de bir ekonomik kriz olmadığını ve her şeyi döke saça alıp kullanabildiğimizi iddia etti.

"KRİZ YOK, DÖKE SAÇA KULLANABİLİYORUZ"

AK Partili Okur, şu ifadeleri kullandı:

"Serbest piyasa çalışmaları içerisinde bizler AK Parti hükümeti olarak elimizden geleni yapıyoruz. Devletin yaptığı çalışmalarda yapabileceğinin en iyisini yapıyoruz. Biraz da vatandaşın milletine, devletine, hükümetine sahip çıkması lazım.

Gönlüyle arası yol açılırsa insanlar biraz daha vicdansızlaşıyorlar.  Bir ürününün piyasa satışı varken 10 katı satılması insanların ticari ahlakıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Bizde kriz yok. Market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz. Engel, sıkıntı yok. Kaynakları döke saça kullanabiliyoruz.”