Gündem
10 Şub 2015 10:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:02

AK Parti'de sürpriz aday

Kürt sanatçı Şivan Perwer’in kendisi gibi yurtdışında yaşayan kardeşi Mehmet Perwer, Şanlıurfa AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Dünyaca ünlü Kürt ozan Şivan Perwer’in kendisi gibi yurt dışında yaşayan kardeşi Mehmet Perwer, Şanlıurfa'da AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, adaylık başvurularının 11 Şubat'ta başlayacağını belirterek Mehmet Perwer'in adaylık kararı ile ilgili bir bilgisinin bulunmadığını söyledi.

MEHMET PERWER KİMDİR?

1976 yılında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde doğan İlk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra, 1990 yıllarında Belçika’ya yerleşen Mehmet Perver’in Fransız Lisansı ve Turizm eğitimi bulunuyor. Ticaretin yanı sıra Abisi Şiwan Perwer ile Konser Seminer gibi Organizasyonlarda da uzun süre yer alan Mehmet Perwer, Şiwan Perwer Kültür Vakfında hizmet etmeye devam ediyor.

Mehmet Perwer, Şanlıurfa.com'a yaptığı açıklamada Şanlıurfa’ya dönüp hemşerilerine hizmet etmek için aday olmaya karar verdiğini açıkladı. Evli ve üç çocuk babası olan Mehmet Perwer, 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili olmak için aday adaylık sürecindeki çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacağını bildirdi.