Gündem
22 Oca 2022 14:58 Son Güncelleme: 22 Oca 2022 15:00

AK Parti teşkilatlarından Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hamlesi! ‘Ülke genelinde…’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti teşkilatları olarak tüm ülke genelinde Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

Gazeteci Sedef Kabaş, Tele 1’de gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu programda dile getirdiği “Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur” ifadeleri sebebiyle ‘Cumhurbaşkanı’na hakaretten’ gözaltına alınmıştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, söz konusu programa katılan diğer konuklar Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu da dahil olmak üzere 3 isim hakkında AK Parti teşkilatları olarak suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

Kandemir Twitter’dan şu mesajı paylaştı:

“Bir televizyon kanalında Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımıza dönük kabul edilemez, ahlaksız ifadeler sebebiyle AK Parti teşkilatları olarak tüm ülke genelinde Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacağız. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”