Politika
22 Mayıs 2021 00:40 Son Güncelleme: 22 Mayıs 2021 00:43

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Musab Turan açıklaması! ‘Gereği yapılıyor’

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Soylu ile ilgili bakanlara soru soran muhabir için açıklama yaptı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili soru soran muhabir için, "AK Partimiz ve İçişleri Bakanımızla ilgili terör ve suç örgütlerinin ağzıyla konuşan AA muhabiri kılığındaki provokatöre gereği yapılıyor." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "AK Partimiz ve İçişleri Bakanımızla ilgili terör ve suç örgütlerinin ağzıyla konuşan AA muhabiri kılığındaki provokatöre gereği yapılıyor. Bütün provokatörler yaptıklarının bedelini mutlaka öder." dedi.

Ömer Çelik yaptığı açıklamada, "Bu dilin hangi terör şebekelerinin dili olduğunu iyi biliriz. Bunlarla mücadele etme konusunda kararlılığımız tamdır." ifadelerini kullandı.

 

AK PARTİ'Lİ DAĞ: HER TÜRLÜ OPERASYONU BOZACAK, SADECE İŞİMİZE BAKACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Gazetecinin görevi kamuoyunu aydınlatmaktır. Basın toplantısında slogan atmak, gazetecilik faaliyeti değildir. AK Parti'yi ve bakanlarımızı bu yolla yıpratacaklarını zannedenler beyhude çaba içindedirler. Her türlü operasyonu bozacak, kardeşlikle büyüyecek, sadece işimize bakacağız" ifadelerini kullandı.

KALIN: KAOS, KARGAŞA VE TAHRİK AMAÇLI GİRİŞİMLERE KARŞI EL BİRLİĞİYLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Anadolu Ajansı’nın kurumsal ilkelerini ve çalışma kurallarını ihlal eden kişi hakkında gerekli hukuki adımlar atılmaktadır. Kaos, kargaşa ve tahrik amaçlı girişimlere karşı el birliğiyle mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.