Gündem
02 Oca 2017 17:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:20

AK Parti milletvekilinden Milli Gazete'ye sert tepki!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Milli Gazete'nin yeni yıl için attığı manşeti "nefret tellallığı" olarak niteledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Milli Gazete'nin 31 Aralık tarihinde sürmanşetten yayınladığı ve yılbaşını kutlamaya hazırlanan vatandaşlara seslenen, "Bugün son gün, bu uyarı son uyarı, kutlama!" başlıklı haberi sert bir dille eleştirdi.

Twitter adresinden açıklamalarda bulunan Mustafa Yeneroğlu, "Bu uyarı son uyarı' diyene sorarlar, bu tehdit kime ve ne adına diye? Tehditle davet olmaz. Davet öneridir, reddedebilirsiniz" dedi.

Yeneroğlu'nun tweetleri şöyle:

"Değerlerinize güveniyorsanız akli selim ile müjdeler gibi önereceksiniz. Kin ve nefret tellallığı yapan tabii ki kin ve nefrete maruz kalır.

Özeleştiri yerine lince maruz kalıyoruz şeklinde savunma edasına girerseniz hiç ders çıkarmadığınızı göstermiş olursunuz.

Nasıl birileri zihinsel kundaklamayla sizi hedef gösteriyorsa siz de biz başklarının yaşam biçimine saygı gösterdik mi sorusunu soracaksınız

Şüphesiz IŞİD barbarları sizi takip edip eylem yapmadı. Ancak manşetinizin nefret tellallığı olduğunu anlamadan toplumsal barışta yoksunuz.

Başkasının yaşam biçimine saygı göstermeyen kendi yaşam biçimine saygı gösterilmesini bekleyemez.

'Bu uyarı son uyarı' diyene sorarlar, bu tehdit kime ve ne adına diye? Tehditle davet olmaz. Davet öneridir, reddedebilirsiniz."