Sağlık
06 Oca 2022 18:47 Son Güncelleme: 06 Oca 2022 19:15

AK Parti Milletvekili'nin koronavirüs testi pozitif çıktı

AKP Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Günay, vaka artışlarına dikkat çekerek vatandaşlara aşı yaptırmaları konusunda çağrıda bulundu

AKP Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumunun iyi, evinde karantinada olduğunu söyleyen Günay, “Aşılar toplumsal sağlığın korunması ve toplumsal bağışıklığın kazanılması açısından çok önemli bir yere sahip. Aşılar hastalıkları önleyebilir veya daha hafif seyretmesini sağlar” dedi.

AKP Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, sosyal medya hesabından Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu ve doktor kontrolünde evinde tedavi gördüğünü belirten Günay, vaka artışlarına dikkat çekerek, “Bu vesileyle bir kez daha aşının önemine dikkat çekmek ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına ödün vermeden hassasiyet göstermemizin gerektiğini vurgulamak istiyorum. Unutmayalım, aşılar toplumsal sağlığın korunması ve toplumsal bağışıklığın kazanılması açısından çok önemli bir yere sahip. Aşılar hastalıkları önleyebilir veya daha hafif seyretmesini sağlar” dedi.