Gündem
28 Eki 2020 11:25 Son Güncelleme: 28 Eki 2020 11:58

AK Parti kökenli İSKİ yöneticisinin tweeti olay oldu! İmamoğlu bu işe ne diyecek?

Eski AKP Avcılar Belediye Başkan adayı şimdiki unvanı İSKİ Genel Müdür Yardımcısı olan ve Ekrem İmamoğlu tarafından göreve getirilen Cafer Sezgin'in CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu hedefe koyduğu tweeti günün olayı oldu...

İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cafer Sezgin’in CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alan tweeti önce paylaşıp sonra da silmesi günün olayı oldu. 

Son yerel seçimlerde AKP’nin Avcılar Belediye Başkan adayı olan Cafer Sezgin, Ekrem İmamoğlu tarafından İSKİ Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilince büyük eleştiri almıştı. Yaşanan tartışmalara rağmen İmamoğlu, AKP kökenli yöneticilerin arkasında durmuş 'işi ehline verdiğini' belirtmişti. 

İSKİ Genel Müdür Yardımcısı koltuğunda oturan Cafer Sezgin, bu kez paylaştığı siyasi tweetle gündeme geldi. 

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEFE KOYDU

Cafer Sezgin yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu hedefe koydu: “ESED’le kol kola gir, Sn. Erdoğan’a diktatör de, hadi ordan.”

Bir süre sonra gelen eleştiriler üzerine paylaşımını silen Cafer Sezgin, ardından da hesabını kapattı. 

İMAMOĞLU NE YAPACAK

O paylaşımı koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi altında olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gördü mü? Danışmanları bilgi verdi mi henüz belli değil. Bu paylaşımdan sonra Cafer Sezgin’le ilgili nasıl bir karar verilecek, kamuoyu merak ediyor…