Polemik & Kulis
29 Haz 2022 10:27 Son Güncelleme: 29 Haz 2022 10:37

AK Parti ile ilgili çarpıcı kulis iddiası! ‘Erdoğan da farkında! O yüzden…’

Gazeteci Barış Yarkadaş, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana en güçsüz dönemini yaşadığını belirterek "Partiye yeni katılımların olmadığını gören Erdoğan, seçim öncesi sahaya çıkaracak kadro bulmakta bile zorlanıyor" dedi.

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidar partisine artık 'yeni seçmen' gelmediğinin farkında olduğunu söyledi.

"Masasına konulan tüm kamuoyu araştırmaları, AKP’nin başta genç seçmen olmak üzere toplumun değişik kesimlerinde hiçbir heyecan yaratamadığını gösteriyor" diyen Yarkadaş, bu noktada bir dönem 'özgül ağırlık' olarak anılan Bülent Arınç'ın 'Kral çıplak' sözleri ve ona destek veren eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in çıkışına değinerek şunları kaydetti:

"Bunları bile sineye çekmek zorunda kalan AKP tarihinin en güçsüz dönemini yaşıyor. Partiye yeni katılımların olmadığını gören Erdoğan, seçim öncesi sahaya çıkaracak kadro bulmakta bile zorlanıyor. Bu yüzden, partinin eski il ve belediye başkanlarına çağrı yapılıyor.

'GÖNÜL BAĞI' OPERASYONU

Yeni plana göre, yaz aylarının bitiminde bir toplantı çağrısı yapılacak ve bu toplantıya eski il ve belediye başkanları davet edilecek. AKP iktidarı böylece eski başkanlarla ‘yeniden gönül bağı kuracak ve onların gönlünü alacak.’

AKP Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın organize edeceği bu toplantıda eski başkanlardan 'parti için çalışmaları’ istenecek. (...)

Yazının tamamı için tıklayın!