Medya
19 Eyl 2011 15:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:49

''AK PARTİ CUMHURİYET'İN TEK KURTARICISIDIR!''

Gazete Habertürk yazarı Serdar Turgut'tan ezber bozacak bir yazı.

Habertürk yazarlarından Serdar Turgut, bugün kaleme aldığı köşe yazısında AK Parti’nin uygulamış olduğu toplumsal ve diplomatik politikalara atıfta bulunarak, Erdoğan’ı ve AK Parti’yi Cumhuriyet’in kurtarıcısı olarak ilna etti.

İŞTE SERDAR TURGUT’UN YAZISININ ÖNEMLİ BÖLÜMLERİ;

Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet rejimi fena halde tıkanmıştı. Düzen inançlı insanlara nasıl yaklaşaması gerektiğini bilmiyordu ve bilemediği için de inançlı insanları düşman olarak görebiliyordu.

"TÜRKİYE DÜNYADA LİDER ÜLKE OLABİLİR"
Cumhuriyet rejiminin laikliği yeniden tanımlamasına ve inançlı insanlarla uyumlu yaşamaya başlamasına ihtiyacı vardı.

Dünyanın da böyle bir dönüşümü görme zamanı gelmişti ve eğer Türkiye bunu kendi içinde başarabilirse dünyada lider ülke olabilir.

Türkiye’nin ihtayacı olan bu dönüşüm yapılmadığı takdirde artık tıkanmış olan Cumhuriyet rejimi kesin çökecekti.

Rejimin savunucusu olduklarını sanan bazı Ergenekon zihniyetliler ve CHP bu sistemin artık kendilerini de sürükleyerek çekmekte olduğunu göremiyorlardı. Tehlikenin farkında değildiler.

"AK PARTİ CUMHURİYET’İN TEK KURTARICISIDIR"
Eğer AK Parti iktidarar gelmeseydi, Türkiye’de büyük bir çöküş yaşanacaktı. Düşmanları tarafından Cumhuriyet düşmanı olarak damgalanan AK Parti, aslında Cumhuriyetin tek kurtarıcısıydı.

Bunlar sadece AK Parti’nin yapmayı başardığı şeylerin kısmi bir dökümünden ibaret. Bu yüzden yazımın başlığını "Erdoğan sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum" diye attım.

"ERDOĞAN SAYESİNDE KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM"
Erdoğan’ın laiklik tanımını yaptığı konuşmayı dinlerken bana yıllardır aldığım tavırlar nedeniyle küfrede, beni damgalamaya çalışan, beni Cumhuriyet düşmanı olarak nitelendiren gerçek Cumhuriyet düşmanı hasta ruhlar aklıma geldi.

Ben Başbakan sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum ve almış olduğum teorik tavırlar da doğrulandı, alnım temiz, kalbim rahat.

Bu yüzden bundan böyle oylarımı atacağım AK Parti’nin Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlamaya en çok yakışan parti olduğunu ve dünya liderliğine soyunan bir Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmeninde en çok onlara yakıştığını söylemeliyim.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ