Gündem
29 Mar 2024 13:00 Son Güncelleme: 29 Mar 2024 15:26

AK Parti camiasını yasa boğan ölüm haberi!

AK Parti MKYK Üyesi ve AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan hayatını kaybetti. Karaarslan bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.

AK Parti MKYK Üyesi, Gölbaşı İlçe Başkanı Arge ve Eğitim Başkan Yardımcısı, Darüşşifa Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karaaslan tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yaklaşık iki ay önce beyin kanaması geçiren Karaaslan yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.

Karaaslan'ın cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Hacılar Mahallesi'nde defnedilecek.

"MEKANI CENNET OLSUN"

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın vefatı dolayısıyla ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı, değerli kardeşim Osman Karaaslan'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun." ifadelerini kullandı.

VEDAT IŞIKHAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Osman Karaaslan'ın vefatı nedeniyle yayınladığı başsağlığı mesajında, " Yol arkadaşımız, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcımız, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyemiz Osman Karaaslan kardeşimizin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; başta kıymetli ailesi olmak üzere sevenlerine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun." dedi.

OSMAN KARAASLAN KİMDİR

Osman Karaaslan, Niğde Üniversitesi İşletme Bölümü Lisans, THK Üniversitesi İşletme Bölümü – Yüksek Lisans, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Doktora yapmıştır. AKP, Ankara İl Gençlik Kolları Üyeliği, AKP Ankara İl Ana Kademe Yönetim kurulu Üyeliği, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak Ankara/ELMADAĞ İlçe Koordinatörlüğü, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak Ankara/MAMAK İlçe Koordinatörlüğü, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak Ankara/GÖLBAŞI İlçe Koordinatörlüğü, AKP Ankara/GÖLBAŞI 4. Ve 5. Dönemler İlçe Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve AKP Gölbaşı Belediyesi Gurup Başkan Vekili görevlerinde bulundu.