Magazin
12 Ağu 2012 12:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:01

AJDA'NIN DUDAKLARI MAYMUN POPOSU GİBİ!

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Nazım Durak'ın Süperstar Ajda Pekkan'a yaptığı benzetmeler ortalığı karıştıracak .

Kanaltürk'te yayınlanan magazin programı UçanKuş'un önceki geceki konuğu ünlü estetik cerrahı Prof. Dr. Nazım Durak oldu. Ünlü cerrah, birçok yıldız isim hakkında yorumlarda bulunurken, Ajda Pekkan için söyledikleri ise yenilir yutulur cinsten değildi.

İşte Nazım Durak'ın Ajda Pekkan'ı kızdıran o sözleri:

"HİLKAT GARİBESİNE BENZİYOR"
"Ajda Pekkan sanıyorum 10- 15 tane estetik operasyon geçirmiş.Ajda'nın estetikleriyle gündeme gelmesine hiç katılmıyorum. Ajda ne bir hayır kurumuna yardım etmiştir ne bir okul yaptırmıştır, ne de bir çocuğu evlatlık almıştır. Ajda'nın konserleriyle gündeme gelmesi ise çok normal. Çok muazzam elektronik ses ve ışık düzenleri var. Benim için hiçbir özelliği olmayan bir sanatçı. Estetik operasyonları da çok başarısız. Hilkat garibesine benziyor. Kurbağa gibi bakıyor gözleri. Yüzünde hiçbir mimik yok. Dudakları da maymun poposu gibi... Ayrıca egosu çok yüksek. Ajda Hanım'ı kesinlikle beğenmiyorum..."

"TARKAN YANAKLARINI DOLDURTMUŞ"
Hızını alamayan estetik cerrahın gazabından Tarkan da nasibini aldı. Ünlü cerrah "Tarkan yanaklarını doldurtmuş. Bir takım dolgu maddeleriyle yanaklarınızı doldurursanız elmacık kemikleri dışarı çıkar. Burnunda da ufak bir müdahale olabilir" dedi.

Durak, Özge Ulusoy için ise "Güzel bir bayan ama fotojenik değil. Yakından gördüğüm için söylüyorum bunu" diye konuştu.

SABA TÜMERİ DE ELEŞTİRDİ
Saba Tümer'i de tefe koyan Durak, "Kilolu, boyu kısa, kalçaları çok geniş, çok hafif bir kamburluk da var. Televizyon ekranı için bir esprisi yok. Çoğu konuşmalarını da anlamıyorum" diye konuştu.

AJDA PEKKAN: BANA YAPILAN HAKSIZLIK
Güneş yazarı Vehbi Dinçcan'a, Nazım Durak'ın ekranda kendisi için yaptığı benzetmeleri şaşkınlıkla izlediğini söyleyen Pekkan şunları söyledi: "Mahkemeye vereceğim ama, yine gündeme gelecek. Kendimi zor tutuyorum. Yardım konusundaki suçlamaları da kocaman bir haksızlık. Polis gecesi için konser verdim. Tüm geliri Polislere. Kalp Vakfı için konser verdim, geliri Kalp Vakfı'na. Ve Somali için tertiplediğim konserin geliri olan 380 milyonu ellerimle Başbakanımıza verdim. Bana biraz haksızlık yapılmıyor mu?"