Magazin
06 Haz 2021 10:31 Son Güncelleme: 06 Haz 2021 10:56

Ajda Pekkan ile Atilla Şen aşk mı yaşıyor?

Bodrum tatiline devam eden 'Süperstar' lakaplı sanatçı Ajda Pekkan, Power TV Genel Koordinatörü Atilla Şen ile kol kola görüntülendi. Panik olan Şen, gazetecilerin objektifini kapatmaya çalıştı.

Ajda Pekkan ile Power TV Genel Koordinatörü Atilla Şen, önceki gün Bodrum ilçesine bağlı Bitez’de bulunan bir restoran çıkışında kol kola objektiflere takıldı.

Atilla Şen, kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark edince panikleyip objektifi eliyle kapatmak istedi. Panik olan Şen’in halleri kare kare görüntülendi.

Ajda Pekkan ve Atilla Şen'ın, kol kola yürüdüktten sonra aynı arabaya da binmesi kafa karıştırdı.

"BEN SÖYLEYECEĞİMİ INSTAGRAM'A YAZDIM" 

Usta sanatçıya, Hakan Altun gibi isimlerin müzisyenler için sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar hatırlatınca, "Ben söyleyeceğimi Instagram'a yazdım, hepimiz yazdık" şeklinde konuştu.

Bodrum’dan İstanbul’a döneceğini söyleyen 75 yaşındaki şarkıcı, "Orkestramla provalarım var. Bitirmem gereken işlerim var albüm için. Temmuz ayında çıkarmayı düşünüyoruz ama belki ağustosa sarkabilir" dedi.

"SAHNELERİ ÇOK ÖZLEDİM" 

Ozan Çolakoğlu’nun hazırladığı yedi şarkılık albüm olacağını söyleyen Süperstar, "Yeni bir hit geliyor mu?" sorusuna, "İnşallah. Hepimizin temennisi bu” cevabını verdi.

Sahneleri çok özlediğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Bizim gibi bir çok kişi özledi. Açılacak inşallah yakında" ifadelerini kullandı.