Magazin
13 Şub 2023 14:50 Son Güncelleme: 13 Şub 2023 15:11

Ailesinden 10 kişiyi kaybeden Karsu canlı yayında konuşmakta zorlandı! Gözyaşlarına hakim olamadı…

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası ailesinden pek çok kişiyi kaybeden Karsu Dönmez canlı yayına bağlandı. Karsu Dönmez Mesut Yar'ın programında gözyaşlarına hakim olamadı.

10 ilimizi yıkan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem sonrası pek çok insan hayatını kaybetti. Yakınlarını depremde kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez, NTV’de Mesut Yar’ın programına bağlandı.

Gözyaşlarına hakim olamayan Karsu "Aliye halamı, çocuklarını ve torunlarını, kuzenim Tuna ablamı, eşini ve oğlunu, kuzenim Aytül ablam eşini ve 3 kızını, Meral Teyzemi kaybettik... 89 yaşındaki nenemi ve amcamı kurtarabildiler. Anlatmama gerek yok, bütün Türkiye bunları yaşıyor" dedi.

Şarkıcı konuşmakta zorlanarak "Karsu köyünden halam aradı, para ve tuvalet lazım olduğunu söyledi. 'Ne olur bizi unutma unutma unutma' dedi. Unutulmayacak benim ödevim o" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Karsu, geçtiğimiz günlerde katıldığı başka bir programda da duygularını paylaşmış ve duygulandırış, gözyaşlarına hakim olamamıştı...