Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! ‘Ahkam kesecek son insansın…’

İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Bu sözlerin ardından sessizliğini bozan Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü ve 'Ahkam kesecek son insansın' dedi.

Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! ‘Ahkam kesecek son insansın…’ - Sayfa 1

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

124
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! ‘Ahkam kesecek son insansın…’ - Sayfa 2

İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, ünlü türkücü torununu mahkeme kararıyla evden çıkarmıştı.

224
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! ‘Ahkam kesecek son insansın…’ - Sayfa 3

Tatlıses, konuyla ilgili "Benim evim varken ben evimi kızıma veremiyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Şimdi vereceğim ama... Babası ev tutmayacak mı? Göreyim bakayım nasıl baba! Torunumla aramda bir sorun yok ama bu saatten sonra olabilir. Ben onlara sahip çıktım. O babalığı öğrenecek önce. Benim çocuğum kiradayken onun çocuğuna ev veremem. Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti.

324
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! ‘Ahkam kesecek son insansın…’ - Sayfa 4

SONUNDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ahmet Tatlıses, tüm bu yaşananların ardından sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir mektup yayınlayan ünlü isim, babasına adeta ateş püskürdü:

424