Medya
16 Haz 2020 11:21 Son Güncelleme: 16 Haz 2020 11:50

Ahmet Takan'dan dikkat çeken yazı! Hulusi Akar, Erdoğan'ı neden unuttu?

Milli Savunma Bakanlığı dün kritik bir açıklama yapmış ve bir operasyon başlatmıştı.

Milli Savunma Bakanlığı dün kritik bir açıklama yapmış ve bir operasyon başlatmıştı. MSB tarafından yapılan açıklamada, “Pençe-Kartal Operasyonu başladı. Uçaklarımız teröristlerin inlerini başlarına yıkıyor” denilmişti.

ERDOĞAN'I ANMADI

Harekatın başarıyla tamamlanmasının ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, üslerine dönüş yolunda olan pilotlara telsizden seslendi.

Pilotları başarıyla tamamladıkları görevlerinden dolayı tebrik eden Akar'ın mesajı, Korkusuz yazarı Ahmet Takan'ın dikkatini çekti. Takan, bugünkü köşesinde konuyla ilgili olarak, "Bakan Akar, Erdoğan’ı neden unuttu" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Hulusi Akar'ın pilotlara verdiği mesajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bahsetmemesine değinen Takan, Akar'ın mesajını defalarca kez dinlediğini ve okuduğunu ifade ederken, "acaba neden" diye sordu.

Ahmet Takan'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Defalarca dinledim, farklı farklı kaynaklardan okudum. Savunma Bakanı Hulusi Akar, operasyon sonrasında kahraman pilotlarımızı tebrik ederken şunları söylüyor;

“Pençe-Kartal Operasyonumuz, sizlerin fedakarlığı ve kahramanlığıyla başarıyla tamamlandı. Terör yuvaları yerle bir edildi. Ülkemizi, milletimizi, karakollarımızı, üs bölgelerimizi taciz eden, buralara saldırı planlayan terör yuvaları teröristlerin başlarına yıkıldı. Bundan dolayı hepinizi kutluyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bugüne kadar yaptıklarınızdan dolayı sizi, şahsım, Genelkurmay Başkanımız ve Kuvvet Komutanlarımız adına kutluyorum. Vatan size minnettar.”

Eyvallah… En ufak bir itirazım yok. Kahramanlarımızı ne kadar övsek azdır.

Onlara olan hissiyatımızı ifade etmek için kelimeler yetersiz kalır.

Amma velakin!.. Bakan Akar, her nedense “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla”, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde” dememiş. Heyecandan unutmuş olabilir mi?.. Çok tuhafıma gitti!.. Acaba neden?.."