Politika
20 Mayıs 2021 21:00 Son Güncelleme: 20 Mayıs 2021 23:11

Ahmet Şık’tan tartışma yaratacak sözler! 'HDP ile PKK arasında...'

Milletvekili Ahmet Şık, katıldığı bir programda tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

HDP‘den milletvekili seçilen, sonrasında Türkiye İşçi Partisi’ne geçen Ahmet Şık, “2015 seçimleri öncesi Kandil’e gittim. Cemil Bayık ile görüştüm. Bilerek söylüyorum. HDP ile PKK arasında görüş ayrılığı yok. Demirtaş’la PKK arasında görüş ayrılığı yok.” ifadelerini kullandı.

HDP’den milletvekili olarak Meclis’e giren ve daha sonra Türkiye İşçi Partisi’ne geçen Ahmet Şık, katıldığı televizyon programında tartışma yaratacak sözler sarf etti.

Ahmet Şık yaptığı konuşmada, ‘’2015 seçimleri öncesi Kandil’e gittim. Cemil Bayık ile görüştüm. Bilerek söylüyorum. HDP ile PKK arasında görüş ayrılığı yok. Demirtaş’la PKK arasında görüş ayrılığı yok.” dedi.



NİSAN AYINDA FEZLEKE DÜZENLENDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bağımsız Milletvekili Ahmet Şık’ın dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke düzenlendikten sonra Şık, Türkiye İşçi Partisi’ne katılmıştı.

“Kimse ‘seçimle gidiyorlar’ sayıklamasının peşinden gitmesin artık. Herkes yurttaşlık görevini yerine getirmeli, bu mücadeleye omuz verilmeli” ifadelerini kullanan Şık hakkında soruşturma başlatılmıştı.