Gündem
01 Tem 2013 18:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

AHMET ÖZAL BABASININ FAİLLERİNİ AÇIKLADI

Turgut Özal'ın şüpheli ölümünün arkasında uluslar arası bir gücün olmadığını söyleyen oğul Özal'dan, dikkat çeken açıklama...

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, 8. Cumhurbaşkanı'nın şüpheli ölümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Turgut Özal'ın öldürülmesinin arkasında uluslar arası bir gücün olmadığını söyleyen Ahmet Özal, 88 yılındaki suikastın arkasındakilerin bu işi organize ettiğini savundu.

Ahmet Özal'ın tespiti şöyle: "Turgut Özal'ın ölümünün uluslar arası bir operasyon olduğunu düşünmüyorum. Dış mihraklar lafına pek inanmıyorum. Bu iş içerden yapıldı. Dış mihraklar diyerek bu anlamda komplo teorisi aramak paranoyakça. Türkiye o kadar zayıf bir ülke değil. Babamın ölümü ile ilgili mesele incelenirken, bağlantılar, 88 suikastı ile birleşecek. O suikastın arkasında çıkanlar 2-3 sene sonra bunu yaptılar zaten. Babama birkaç suikast girişimi oldu. Dolayısıyla hem suikast hem de ölümüyle ilgili gerek kozmik odalarda, gerek devletin arşivlerinde, zamanında yapılmış bütün araştırmalar var. Bunlar zamanla ortaya çıkacak."