Magazin
09 Kas 2018 12:23 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:58

Ahmet Kural'dan şiddet gören Sıla, Ziynet Sali'nin kolunu mu kırdı?

Ahmet Kural'ın sevgilisi Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiası hala gündemdeki yerini korurken bugün Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programına gelen bir ihbar, olayı bambaşka bir boyuta taşıdı.

Ahmet Kural, Sıla'nın ayrı oldukları dönemde Ziynet Sali ile kendisini aldattığı iddialarını yalanladı ama bu yeni iddia, 'Sıla ile Ziynet Sali arasında neler oluyor?' sorusunu gündeme getirdi.

Söylemezsem Olmaz Whtasapp ihbar hattına gelen bilgiye göre; Sıla, Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'nin kolunu kırdı. Sali'nin kırık koluyla golf oynadığı bir görüntüsünün yayınlanması da bu iddiayı destekledi.

Sıla ile Ziynet Sali Aşk mı Yaşıyor?
Ahmet Kural'ın Sıla!yı darp etmesiyle patlak veren skandalın ardından kavganın, Sıla'nın Ziynet Sali'yle ilişkisinden kaynaklandığı iddia edilmişti. Kural, Sıla'nın cinsel kimliği ile ilgili imalarda bulunmuş, Beyaz TV'de Bircan Bali de, "Bir sapkınlık, cinsel eğilimi farklı bir durum... Daha ne kadar açık konuşalım bilmiyorum" diyerek olayı alevlendirmişti.

Çıkan haberlerin ardından Ziynet Sali, muhabirlerin "Sıla ve Ahmet Kural'ın sizin yüzünüzden kavga ettiği konuşuluyor" sorusuna, "Arkadaşlar saçmalamayın" cevabını vermişti.

Öte yandan Ahmet Kural'ın menajeri Dilek Tözen, bugün Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün sorularını yanıtladı. Sıla'nın ayrı oldukları dönemde Ziynet Sali ile Ahmet Kural'ı aldattığı iddialarını da yalanladı.