Magazin
02 Kas 2018 10:20 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:57

Ahmet Kural'a sahip çıkan Tuğba Ekinci'den Sıla'ya olay sözler! 'Şiddet görmek istemeyen bayanlar...'

Ekinci, Ahmet Kural'ı savunarak, "Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım." dedi.

Bir kadının ‘şiddet görmek istemezse şiddet görmeyeceğini’ iddia eden Tuğba Ekinci, Sıla’nın Kural’ı savcılığa şikâyet etmesinin ‘yakışık olmadığını’ öne sürerken “Her ilişkide oluyor itip kakışmalar” ifadesini kullandı.

Ekinci’nin sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı yorum aynen şöyle:

"Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar Ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu . Mesleğini tehlikeye atmanın alemi yok. Gerektiğinde erkek gibisiniz Ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapacak biri değil ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez. Saygılar &Sevgiler.”



NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda 'müşteki' sıfatıyla ifade veren Sıla, adliye çıkışında basın mensuplarına açıklama yaptı.

Epözdemir, mahkemenin Kural aleyhine dün itibariyle 3 aylık bir koruma kararı verdiğini ve bu kararın, 'evden ve iş yerinden uzaklaştırma ile kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme' yönünde olduğunu da sözlerine ekledi