Medya
04 Mar 2018 17:25 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:03

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni dizisi ne zaman ekranda olacak?

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni dizilerinin ne zaman ekranda olacağı belli oldu.

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, 2 Mart'ta vizyona giren Ailecek Şaşkınız filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni dizilerinin ne zaman ekranda olacağını açıkladı.

Dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini yine Selçuk Aydemir yapacak.

İşte, Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından o bölüm:

Film vizyonda, dizi yeni sezona


Ahmet Kural ile Murat Cemcir, 2015 yılında ekrana veda eden ‘Kardeş Payı’ndan bu yana diziçekmiyor. İkili, bu süreçte boş durmadı. Reklamlarla ekranlarda, filmlerle de sinemalardaydı. ‘Ailecek Şaşkınız’ adlı yeni bir komediyle sevenlerin karşısına çıkan oyunculara, epeydir ara verdikleri ekrana, yeni bir diziyle dönüp dönmeyeceklerini sordum.

Çünkü Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği komedilerde izlemekten keyif aldığım ikili Kural ve Cemcir...

Kural, Selçuk Aydemir’in yeni bir dizi yazmaya başladığını söyledi. Cemcir ise “Selçuk, senaryoyu bitirmeden göstermez bize. O yüzden bekliyoruz senaryoyu bitirip, önümüze koymasını” dedi.

Aydemir, Kural ve Cemcir, yapımcılar için çalışması zor bir ekip. Çünkü, işlerine karışılmaması gibi katı kuralları var. Yapımcılarla kanalların anlaşması reyting odaklı olduğu için, parayı veren düdüğü çalmak istiyor doğal olarak. Davul yapımcıda, tokmak senarist, yönetmen ve oyuncularda olunca da, uzun soluklu yürümüyor ilişkiler... Bu gerçeği hatırlatınca onlara, son dönemdeki filmleri gibi çekecekleri dizinin de sahibi oldukları TR 40 33 Productions adına yapılacağını söylediler.