Gündem
01 Mayıs 2015 12:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:31

Ahmet Kural: İnsanların gülmeye ihtiyacı var

Ahmet Kural ve Kardeş Payı dizisinde başrolünü paylaştığı Murat Cemcir, Mizah Festivali Tanıtım Toplantısına katılarak ilginç açıklamalar yaptı.

Düğün Dernek ile gişe rekorları kıran Ahmet Kural ile Murat Cemcir 9-10 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek olan Mizah Festivali Tanıtım toplantısına katıldı. Ünlü oyuncu Ahmet Kural “Dram yapmayı da isteriz elbette ama şu anda ihtiyaç yok, insanların gülmeye ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, aralarında Metin Akpınar ve Umur Bugay gibi mizah ustalarının da bulunduğu festival kapsamında düzenlenecek etkinliklerde yer alacak. “Türkiye'de mizahın durumunu masaya yatıracağız” ifadelerini kullanan Ahmet Kural; Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Şener Şen'le çalışmayı çok arzu ettiğini belirtti. Murat Cemcir ise “Akpınar'la aynı afişte ismimiz yazıyor, daha ne olsun” ifadelerini kullandı.

Milliyet’in haberine göre; Temmuzda “Düğün Dernek”in devamını çekeceklerini anlatan iki oyuncudan Murat Cemcir, izleyici rekoru kırma amaçları olmadığını şu sözlerle anlattı:

“Filmin ne kadar izleneceğini bilmiyoruz. Rekor kırmak için Usain Bolt yarışır, biz bunun için film çekmiyoruz. Hedefimiz gişe öncelikli değil.” Murat Cemcir’in sözünü kesen Ahmet Kural, “Dram yapmak da isteriz tabii ama şu an ihtiyaç yok. İnsanların gülmeye ihtiyacı var” diye konuştu.