Televizyon
04 Eki 2012 16:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:13

AHMET KURAL CANLI YAYINDA KENAN ERÇETİNGÖZ'ÜN KIZINI İSTEDİ!

VİDEO - İşler Güçler'in yakışıklı oyuncusu canlı yayında müstakbel kayınpederi Kenan Erçetingöz'den kızını istedi..

İşler Güçler adlı dizideki müthiş oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Ahmet Kural, klarnet çaldı, şarkı söyledi, soğan doğradı. Kural’ın asıl sürpriz ise Erçetingöz’ün eşinin ilk eşinden olan kızı Burcu Kıratlı’yı canlı yayında istemesi oldu. 

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz’ün sunduğu Yüz Yüze programının bugünkü konukları yakışıklı oyuncu Ahmet Kural ve ünlü sanatçı Yonca Evcimik’ti. Canlı yayında klarnet çalıp, şarkı söyleyen hatta soğan bile doğrayan yakışıklı oyuncu Erçetingöz ’ün eşinin ilk eşinden olan kızı Burcu Kıratlı ’yı istedi.

İŞTE O ANLAR VİDEO

SEVGİLİSİ İÇİN SESLENDİRDİĞİ ŞARKIYI, CANLI YAYINDA DA SÖYLEDİ
Kural, sevgilisine 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak Niran Ünsal’ın "İyi ki varsın" şarkısını stüdyoya girip söylediğini anlattı. Üç gün bu yüzden ortalardan kaybolduğunu belirten Ahmet Kural, "Sevgilim bu yüzden benden ayrıldı, ama hediyeyi verince barıştık" dedi. Kural bu şarkıyı bir de canlı yayında söyledi.

KURAL: "İSTEDİĞİNİZ ZAMAN İSTEMEYE GELİRİZ"
Yakışıklı oyuncu konu kolundaki “B” dövmesine gelince ilginç bir olay yaşandı. Erçetingöz “B dövmesini kimin için yaptırdın?” diye sorunca, Ahmet Kural, “Kız arkadaşım Burcu Kıratlı, yani sizin kızınız için yaptırdım” dedi.

Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Erçetingöz “Neden bunu benden gizlediniz?” deyince, Ahmet Kural “Burcu hayatıma girince birçok şeyi değiştirdi. Aslında ben size söyleme taraftarıydım, ama korktum açıkçası. Ben oyuncuyum, siz magazin duayenisiniz nasıl olur diye çekindim biraz. Ama ciddiyim, Burcu’yu çok seviyorum” diye karşılık verdi.

Kenan Erçetingöz damat adayı Ahmet Kural ’a “Ciddi misin?” diye sordu. Kural, “Siz büyükler olarak daha iyi bilirsiniz nasıl olacağını, ama istediğiniz zaman istemeye geliriz” dedi.