Medya
04 Şub 2013 13:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:00

AHMET KEKEÇ'TEN MEDYAYA ELEŞTİRİ FATİH ALTAYLI'YA DESTEK!

Star yazarı Ahmet Kekeç, Başbakan Erdoğan'a yalakalık yapmakla suçlanan Fatih Altaylı'ya destek verdi..

Nasıl oldu da oldu Fatih Bey?

Matbuat alemi, değerli gazeteci Fatih Altaylı’nın Başbakan’ı konuk ettiği programı konuşuyor.
Ben de kısmen izledim...
Fatih Bey’in (değerli gazetecimiz artık “Fatih Bey” dönemine girdi ve bundan sonra böyle anılacak) yerinde sorularına, Başbakan Erdoğan net cevaplar verdi.

Konu “sorular” ya da “cevaplar” değil...
Matbuatımız, Fatih Bey’in niçin Başbakan karşısında kırılgan bir tutum sergilediğini ve özellikle (af buyurun) yalakalık sayılabilecek bir tavra girdiğini sorguluyor...

Ben bu sorgulamanın yerinde olduğunu düşünmüyorum.
Ne olacaktı yani?
Değerli gazetecimiz, şanlı tarihinde sıkça rastlandığı üzere, saldırgan ve mütecaviz bir gazetecilik tutumunu mu benimseyecekti?
Bir gazetecide “nakısa” görülen husus bu mu olmalıdır?

Ben olsam, hükümet icraatlarıyla uyumlu bir profil çizen ve bazen bunun ötesine geçen Fatih Bey’e, bu “dönüşümü” ne zaman, nasıl ve hangi bedelleri ödeyerek gerçekleştirdiğini sorardım.

Konu “Erdoğan” olunca, ister istemez eski Fatih Bey görüntüsü canlanıyor gözümüzde ve o Fatih Bey’in Başbakan hakkında sarf etmiş bulunduğu bazı sözler üşüşüyor zihnimize...

Maocu Kemalistlerin internet sitesi, yememiş içmemiş, 10 yıl öncesinin Fatih Bey’ine ait bir yazıyı bulup yayınlamış. Kendilerine hiç saygı duymam, yayınlarını zararlı ve önyargılı bulurum ama emek mahsulü (!) olduğu besbelli bu değerli “arşiv çalışmasına” kayıtsız kalmak da pek içimden gelmedi.

Ahmet Kekeç'in yazısının tamamı için tıklayın