Medya
20 Eyl 2016 17:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:32

Ahmet Kekeç'ten Ahmet Hakan'a Hulusi Akar çıkışı: Gidin yatın hemşerim!

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, "milletin feraseti" dedi. Ahmet Hakan "O feraset keşke sende de olsaydı" diye çıkıştı. Ahmet Hakan'a cevap Ahmet Kekeç'ten geldi...

Bu cümleden olarak, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın şehitler günü konuşmasını eleştiren ağzı bozuk tetikçinin söylediklerinin de bir kıymeti olmayacaktır.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Gaziler Günü mesajında "Asil milletimiz tarihin her döneminde vatansever Türk ordusu ve onun fedakâr mensupları ile şerefli üniformanın ardına gizlenmek isteyen hainleri büyük bir ferasetle her zaman ayırt etmiştir" dedi.

"İLAHİ HULUSİ PAŞA" DEMİŞTİ

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Genelkurmay Başkanı Akar'a, "İlahi Hulusi Akar generalim! Keşke siz de asil milletimiz gibi feraset sahibi olsaydınız da, yanı başınıza kadar sızan hainleri ayırt etmesini bilebilseydiniz" karşılığı verdi.

AHMET HAKAN'I İLKER BAŞBUĞ ÜZERİNDEN VURDU

Ahmet Hakan'ın Hulusi Akar'ı hedef alan yazısına eleştiri Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç'ten geldi. Kekeç isim vermedi ancak Ahmet Hakan'ı eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'la yaptığı telyevizyon programındaki üslubu ve Doğan Medya Grubu'nda Genel Yayın Yönetmenliği yapan isimlerle vurdu.

FETÖ DİYEN DİLLERİNİZİ YESİNLER!

İşte Ahmet Kekeç'in "FETÖ diyen dillerini yesinler!" başlıklı yazısında isim vermeden Ahmet Hakan'a yönelttiği eleştiriler:

Doğan Medya Grubu'nun tetikçisi, arsız ve pişkin bir üslupla, apartman kapıcısına seslenir gibi, "İlahi Hulusi Akar generalim! Keşke siz de asil milletimiz gibi feraset sahibi olsaydınız da, yanı başınıza kadar sızan hainleri ayırt etmesini bilebilseydiniz" diye laf sokuyor. (Aynı şahıs, gazetecilere fırça atmakla ünlü Habermas okuru İlker Başbuğ'un karşısında nezaketten kırılıyordu.)
Hulusi Paşa'da feraset yok diyelim...

Siz feraset sahibiydiniz de, ne oldu?

GİDİN YATIN HEMŞERİM

Plazalarınıza kadar sızmış FETÖ'cüleri genel yayın müdürlükleriyle taltif ettiğiniz gibi, üç yıl boyunca "ayakkabı kutusu", "para sayma makinası" diye sayıklayıp durdunuz. Sadece FETÖ'nün ürettiği kirli malzemeleri tükettiniz. Doymadınız, aynı malzemeler üzerinde tepinen Kemal Kılıçdaroğlu'nun artıklarından idare ettiniz.

Karşınızda o "asil milleti" görünce de, anında tornistan...
FETÖ'ymüş...

Gidin yatın hemşerim!