Medya
22 Tem 2017 09:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:00

Ahmet Kekeç o isimlere yüklendi: Bu aydınlar ne zaman silah bırakacak?

PKK'nın gencecik yaşta katlettiği Necmettin öğretmeni hatırlatan Star yazarı Ahmet Kekeç, Hasan Cemal, Murat Belge, Oya Baydar, Murathan Mungan gibi isimlere yüklendi.

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, "Bu aydınlar ne zaman silah bırakacak" diye sordu ve "Siz önce Hasan Cemal ve 'akil adamlıktan' firar eden Helsinki yurttaşlarına silah bıraktırın. PKK’yı ikna etmek kolay!" iddiasında bulundu.

Tunceli'de PKK tarafından hunharca katledilen Necmettin öğretmeni hatırlatan Ahmet Kekeç, sessiz kaldıklarını iddia ettiği Hasan Cemal, Murat Belge, Oya Baydar, Ömer Laçiner ve Mehmet Bekaroğlu gibi isimlere sert çıktı.

HEPSİNİ İSİM İSİM SAYDI...

"Hendek ve barikat övücüleri... Kırmızı fularlı kız romantikleri... Murat Belge ve hempaları... Hasan Cemal abimiz... Oya Baydar ve hinterlandı... “Demokrasi dışı yollara”aşermiş Ömer Laçiner müdürümüz... Dedikoduyu ve iftirayı siyaset sanatına dönüştürmüş Mehmet Bekaroğlu dostumuz... Doğan Akın biraderimiz ve T24 hayranları... Komik-i Sırrı... Genç olsaydı gidip Kobani’de savaşacak Murathan Mungan kardeşimiz..." diyen Ahmet Kekeç şöyle devam etti:

SÖYLEMEYECEKLER ÇÜNKÜ...

"Gencecik bir öğretmen öldürüldü. Bir şey söylemeyecek misiniz? Söylemeyecekler... Çünkü devrime giden yolda her türlü 'şiddet' meşrudur. Çünkü devrimci şiddetin tarihsel meşruiyeti vardır... Dolayısıyla, PKK’nın işlediği cinayetler, cinayet değil, 'devrimin şanlı yolunda atılmış adımlar'dır." Kekeç yazısını da "Siz önce Hasan Cemal ve “akil adamlıktan” firar eden Helsinki yurttaşlarına silah bıraktırın. PKK’yı ikna etmek kolay!" diye bitirdi.