Polemik & Kulis
09 Haz 2016 17:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:18

Ahmet Kekeç Nokta Dergisi'ne ateş püskürdü: 'Bir b..k bildiğiniz yok...'

Ahmet Kekeç Pensilvanya'nın Kürdü başlıklı bir yazı ile Nokta Dergisi'nin ortaya attığı iddalara çok sert çıktı.

Nokta dergisinin son sayısında Saray'ın Kürleri başlığı ile Maaz İbrahimoğlu imzalı bir haberde kendisinin de adının anılması üzerine Star yazarı Ahmet Kekeç çok sert bir yanıt verdi.

Nokta haberinde Kekeç'in Malatyalı bir Kürt olduğu, ancak bunu saklı tuttuğu, İslamcı çevreler kadar milliyetçi çevrelerle de ilişki içinde olduğu, Sırrı Süreyya Önder ile çözüm süreci döneminde çok sert tartışmalar yaşadığı anlatılıyordu.

İŞTE NOKTA'NIN HABERİNDEKİ O BÖLÜM



KEKEÇ YANIT VERDİ: PENSİLVANYA'NIN KÜRDÜ

Kekeç köşesinde Pensilvanya'nın Kürdü başlıklı bir yazı ile hakkındaki iddalara çok sert çıktı.

Nokta için "FETÖ’nün rezilliklerini aklama/meşrulaştırma misyonuna koşulmuş dergi" diyen Kekeç, "Gayet emin pozlarında yazılar yazıyorsunuz, “haber” adı altında operasyon çekiyorsunuz ama bir b..k bildiğiniz yok. Bildiğinizi zannettiğiniz her şey yalan." dedi ve iddiaları reddetti.

"Hiç sağcı olmadım, ülkücülüğe sıcak bakmadım" diyen Kekeç, Nokta'ya bir de haber önerisi getirdi:
"Madem “haber” endişesiyle kalkışıyorsunuz ve bütün çabanız insanları durumlardan haberdar etmektir... “Pensilvanya’nın Kürtleri” için de bir dosya yapmayı düşünmez misiniz? Aralarında Çok renkli simalar var."

İşte Kekeç'in Nokta'ya yönelik yazdığı o satırlar:

FETÖ’nün rezilliklerini aklama/meşrulaştırma misyonuna koşulmuş “Nokta”
isimli operasyon dergisine cevabımdır:
Ordusuna kumpas kuran, yatak odalarına kamera sokan, devletin gizli güvenlik toplantılarını dinleyip yabancı istihbarat örgütlerine servis eden, “himmet” adı altında insanların malına mülküne çöken, soru çalan, yabancı devletlerin kucağına oturup kendi ülkesine operasyon çeken şerefsizlerden olmaktansa, “Saray Kürdü” olmayı tercih ederim. Benim için onurdur.
Durumumu faş ettiğinize (!) göre, demek ki gizleyememişim.
Fakat neyi gizlediğim, sizlerin neyi yakaladığınız hala bir muamma.
Kürtlüğümü mü gizliyorum, Türklüğümü mü?
Belki de her ikisini birden gizliyorum...
Gayet emin pozlarında yazılar yazıyorsunuz, “haber” adı altında operasyon çekiyorsunuz ama bir b..k bildiğiniz yok. Bildiğinizi zannettiğiniz her şey yalan.
Hiç sağcı olmadım.
Ülkücülüğe sıcak bakmadım.
Çok şükür solcu da olmadım,.
Sağcılığı, bal peteğinde “Allah” yazısı bulan “sümük bıyık” ağabeylerinize ve mülaaneci hocalarınıza soracaksınız. En pis ve şerir sağcılığı onlar yapıyordu çünkü.
Sırrı Süreyya Önder’le bir tartışma yaşadığımız doğrudur ama kimse kimseyi bir çizgiye çekmiş değildir.
Terörist cenazeleri konusunda ne söylediğim internet ortamında kayıtlıdır.
Kıt aklınızla operasyon çekeceğinize, ilgili videoyu izleyin: Sonunda kim kimden özür dilemiştir, kim hangi çizgide durmaktadır, kendi gözlerinizle görün.
Madem “haber” endişesiyle kalkışıyorsunuz ve bütün çabanız insanları durumlardan haberdar etmektir... “Pensilvanya’nın Kürtleri” için de bir dosya yapmayı düşünmez misiniz? Aralarında Çok renkli simalar var.
Bazıları hem çift kimlikli, hem çift kişilikli...
Bazıları da düpedüz “ajan...”
Düşünmüyorsanız, düşünün. Epey ses getirecektir.