Televizyon
11 Mar 2014 12:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Ahmet Hakan'ın Ergenekon isyanı! Siz de tutuklanacaksınız diyen o şebelekler nerede?

Ergenekon davasında ardı ardına gelen tahliyeler ile davanın çökmesi CNN Türk ekranlarında çarpıcı bir tartışmaya sahne oldu.

CNNTÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında isyan eden Ahmet Hakan "Artık tarafım" dedi. Ahmet Hakan "siz de tutuklanacaksınız diyen o şebelekler nerede? Nerede ya?" diye sordu ve isim vermeden Rasim Ozan Kütahyalı'yı da anmış oldu.

Tahliyeler ile boşa çıkan Ergenekon davasının başlangıç zamanlarını hatırlatan Ahmet Hakan medyada estirilen rüzgarı tersine döndüğünü vurguladı. "Artık dayanamıyorum çok sinirleniyorum" diyen Hakan "artık tarafsızım diyemiyorum" diye devam etti.

BUNLAR OLMADI MI?

Bizi seyreden seyircilerimiz bunu merak ediyorlar. Ülkemizde bir atmosfer oldu. 2007-2008 yıllarında Ergenekon diye bir örgüt var. Bunlar acayip işler yapıyorlar. Malatya'da misyoner kesiyorlar, Danıştay'da cinayet işliyorlar, Ümraniye'de bombalar. Hepimiz dehşete düştük. Onların yakınlarına yaklaşmak istemiyoruz ki bizi de Ergenekoncu diye tutuklarlar diye. Bu olmadı mı?

PARMAK SALLAYAN O ŞEBELEKLER NEREDE?

Şimdi tamam güzel. Ben ne beklerim vatandaş olarak. Ya kardeşim bu adamlarla ilgili verilen bu tahliye kararına güçlü bir itiraz bekliyoruz. Nerede. Hani bu mesela hükümet yanlısı yazarlar.. Bunlar tutuklandığı zaman hava estirenler.. Hatta bunların tutuklanmasından yola çıkarak hepimize siz de tutuklanacaksınız diye parmak sallayanlar nerede o şebelekler? Nerede onlar ya?

ARTIK TARAFSIZIM DİYEMİYORUM

Ben artık çok sinirleniyorum, ben artık dayanamıyorum. Bu stüdyoda çok tarafsız programlar yaptım. Her tarafı dinlemeye çalıştım. Gelinen bu noktada ben hala tarafsızım diyemiyorum.